Prijzen p.p. incl. btw

21-09-2018
 
Personen
 
 
 
 
 
Uren
1
2
3
4
5
6
1
€ 129,-
 
 
 
 
 
1,5
€ 159,-
€ 99,-
€ 75,-
 
 
 
2
€ 179,-
€ 110,-
€ 89,-
€ 75,-
 
 
2,5
€ 199,-
€ 119,-
€ 99,-
€ 89,-
€ 75,-
€ 75,-

Losse vlieguren boeken

Voor fun.

Reserveer nu

Voor wie?

Voor iedereen! Zou je zelf eens willen voelen hoe het is om piloot te zijn? Dat kan bij vluchtsimulator.nl in onze levensechte B737 NG cockpit. Als je eenmaal achter de stuurknuppel zit en los bent van de grond vergeet je dat je in een simulator zit!

Je kan alleen komen of samen met een paar vrienden. Vader en zoon, Opa en dochter ? Iedereen is welkom! Ben je jonger dan 16 jaar dan dient er een volwassene mee te komen. 

 

hoe werkt het?

Je wordt ontvangen door één van onze instructeurs met een kopje koffie, thee of frisdrank. We spreken dan samen door wat we kunnen doen in de tijd die je hebt geboekt. Heb je een sessie van een uur geboekt, dan is vliegtuig reeds opgestart. De ' vliegtijd ', inclusief het taxieën naar de baan, zal ongeveer 40 minuten bedragen.  We kunnen ook direct opstijgen vanaf de startbaan. Dan mis je het taxiën op de luchthaven, maar daar tegenover staat dat je wat meer tijd hebt in de lucht. Van te voren nemen we de vlucht door bij de briefing en na de vlucht volgt de nabespreking, de debriefing. Na de vlucht krijg je een certificaat uitgereikt dat je als piloot op de B737NG van vluchtsimulator.nl hebt gevlogen! 

Heb je langer geboekt dan een uur, dan kunnen we - als je dat leuk vindt - beginnen met de pushback van de gate en het starten van de motoren, waarna we taxieën naar de startbaan en vervolgens onze vlucht aanvangen. Als je anderhalf uur hebt geboekt dan kunnen we ruim een uur in de simulator doorbrengen. Hoe meer tijd, hoe meer mogelijkheden. Als je het leuk vindt kunnen we dan bijvoorbeeld ook samen het vlucht- en navigatieplan maken. We kunnen een rondvlucht maken boven Nederland of een vlucht van ' A naar B '. Een vlucht in de simulator kost even veel tijd als in de werkelijkheid. Een vlucht van Schiphol naar London Heatrow bijvoorbeeld kost een klein uurtje.

hoe kan je reserveren?

Hierboven zie je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen per persoon, inclusief btw. Op de pagina Contact en Reserveren check je in de kalender naar de beschikbaarheid op de gewenste dag en tijd. Klik de gewenste tijden aan, vul je gegevens in en betaal met IDEAL. Je krijgt dan per e-mail een bevestiging van je reservering. Zo simpel is het..

Voor training

Reserveer nu

Voor wie?

Ben je piloot en zit je eraan te denken om een B737 type rating te gaan halen? Maak dan eerst eens een voordelige oriëntatie vlucht in onze SIM. Een aanrader is onze extra voordelige 10-ritten kaart, speciaal voor jonge piloten. Dan ben je straks goed voorbereid en heb je een voorsprong die net het verschil kan maken! Als je met 2 andere piloten kunt trainen, dan betaal je slechts € 25,- voor een trainingsuur. Dat is nergens anders mogelijk in Nederland!

hoe werkt het ?

Je wordt begeleid door een piloot die je wegwijs kan maken in ' het kantoor ' van de B737NG. Afhankelijk van de tijd die je hebt geboekt en je eigen ervaring, zal je je snel thuis voelen in de 737. Hierdoor kan je straks met meer vertrouwen een type rating doen of solliciteren. Nota Bene: vluchtsimulator.nl verzorgt geen officiële instructie en de simulator is niet officieel gecertificeerd. Je kunt zeker 737 NG SIM uren noteren op je CV, met de vermelding non-certified. 

hoe kan je reserveren?

 

Hierboven zie je een overzicht van de mogelijkheden en prijzen per persoon om losse uren te boeken. De prijzen zijn incusief btw. Zie voor zowel de losse uren boeken als voor de 10-rittenkaart de pagina contact en reserveren.

Reserveer nu
Business and...pleasure!
€ 249 v.a. ex btw

Business and...pleasure!

Business and...pleasure!

Voor wie ?

Voor (management) teams, besturen en O.R.'s die eens iets anders willen dan de gebruikelijke heidag of als beloning voor uw top-medewerkers of klanten.

Hoe werkt het?

Het Business & Pleasure arrangement wordt op basis van uw wensen en onze mogelijkheden tailor made samengesteld. De basis bestaat uit 2 dagdelen. U kunt bijvoorbeeld in de ochtend vergaderen en na de lunch 's vliegen. Of andersom. U kunt ook 's middags vliegen, daarna dineren en vergaderen. Inclusief de instructeur kunnen er 5 mensen tegelijk in de cockpit plaatsnemen. Daarom is dit arrangement niet geschikt voor groepen van meer dan 6 mensen. Bij 6 personen zijn er altijd 2 die op hun beurt moeten wachten met een kopje koffie. Zij kunnen wel de verrichtingen van  het vliegtuig volgen op een extern beeldscherm. Om iedereen ruime gelegenheid te geven het vliegtuig te besturen wordt voor dit arrangement altijd een dagdeel gereserveerd. Heeft u toch een grotere groep van maximaal 12 personen, dan kunnen we het zo organiseren dat de ene helft van de groep vliegt terwijl de anderen een andere aktiviteit doen. Vervolgens samen lunchen en dan draaien we de boel om.

Vluchtsimulator.nl beschikt over een eenvoudige vergaderruimte met basis faciliteiten. Wij werken samen met Hotel Restaurant de Zoete Inval   ( www.zoete-inval.nl ) die over uitstekende vergaderfaciliteiten beschikken. De Zoete Inval verzorgt ook de lunch of het diner. De lunch kan ter plekke bij vluchtsimulator.nl worden genuttigd ( luxe broodjes en dranken ) of in het restaurant. Een pendelbusje van het hotel vervoert u van vluchtsimulator.nl naar het restaurant v.v. Een ritje van 5 minuten.

De vliegsessie begint met een uitleg van de algemene werking van het vliegtuig. Er zijn verschillende mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld een rondvlucht worden gemaakt boven Nederland of er kan een bestemming worden gekozen om naar toe te vliegen. Er moet een vlucht- en navigatieplan worden gemaakt. Vervolgens wordt de vluchtcomputer in de cockpit geprogrammeerd en kan het vliegtuig een pushback krijgen van de gate. De motoren kunnen worden gestart en daarna kan er worden getaxied naar de startbaan. Een vlucht in de simulator duurt even lang als in het echt. Een vlucht van Schiphol naar Londen bijvoorbeeld duurt ongeveer 50 minuten. Er kunnen ook starts en landingen worden geoefend.

Niet vergaderen?

Misschien wilt u helemaal niet vergaderen maar zoekt u een een aktiviteit voor de hele dag. Aangezien wij in het mooie recreatiegebied Spaarnwoude zitten zijn er volop mogelijkheden om een dagdeel vliegen te combineren met een andere leuke aktiviteit. Zo kunt u een unieke solex tour maken door de weilanden van Spaarnwoude en naar de Stompe Toren ( zie www.rijsolex.nl ). Of u gaat met elkaar boeren golven ( zie www.liedehoeve.nl ). In het zomerseizoen kunt u bootjes huren en lekker varen op de Mooie Nel ( bijvanassema.nl ). Hotel Restaurant de Zoete Inval beschikt over professionele bowlingbanen en ook dat behoort dus tot de mogelijkheden.

Inspirerend verhaal Wim Butte

Vluchtsimulator.nl eigenaar en oprichter van o.a. Vliegwinkel.nl Wim Butte is een enthousiaste ondernemer. ( zie Over Ons )  Op verzoek en afhankelijk van zijn beschikbaarheid, houdt hij graag een inspirerend verhaal over de paralellen tussen vliegen en managen/besturen.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een business and pleasure arrangement, stuur dan even een mailtje naar info@vluchtsimulator.nl. Wij nemen dan snel contact met u op om u wensen te bespreken en te overleggen over de mogelijkheden

Reserveer nu