10 Rittenkaart
€ 33 p.p. 3 pers.

10 Rittenkaart

voor jonge vliegers!

Bij vluchtsimulator.nl beseffen we heel goed in welke situatie je zit: een grote wens om te vliegen, maar misschien wel met een schuld van anderhalve ton en nog geen uitzicht op een baan... Daarom willen wij jonge vliegers met passie en een droom een zetje in de rug geven om heel voordelig te kunnen trainen in onze B737NG sim. Als je met z'n drieën traint, betaal je slechts € 33,- p.p.voor een vlieguur! We hopen daarmee een steentje bij te dragen om jouw droom werkelijkheid te maken!

Als je je wilt voorbereiden op een typerating voor de B737 of wil je direct bij een airline solliciteren, dan is een 10-Rittenkaart bij vluchtsimulator.nl een hele slimme zet!  Als je met zijn drieën komt trainen, betaal je per persoon slechts € 25 per uur bij aankoop van een 10-rittenkaart van € 999. Na 10 uren in de simulator ben je aardig thuis in de cockpit van de B737NG. Dat scheelt een hele hoop bij de selectie als je moet concurreren met andere vliegers.

Met de 10-rittenkaart bepaal je zelf wanneer je vliegt. Wij verzorgen geen officiële instructie. Er is wel altijd een piloot die je begeleidt en je wegwijs maakt. Uiteraard beschikken wij over de benodigde checklisten

De 10-rittenkaart is uitsluitend voor gebrevetteerde piloten ( PPL en hoger )

 

Reserveer nu
Try-Out sessie voor piloten
€ 33,- p.p. 3 pers.

Try-Out sessie voor piloten

voor jonge vliegers

Wil je eerst eens onze simulator uitproberen voordat je besluit een 10-rittenkaart aan te schaffen ? Dat kan!  Je kunt dan eenmalig een sessie kopen voor € 99,- . Ook dan mag je met z'n drieën komen en betaal je dus slechts € 33,- p.p.  Wedden dat je daarna snel besluit een 10-rittenkaart aan te schaffen ?

De proefsessie is uitsluitend voor gebrevetteerde piloten ( PPL en hoger )

Reserveer nu
Langer in de lucht!
€ 79 p.p. 2 pers.

Langer in de lucht!

Een sessie voor 2 personen van anderhalf uur voor een stuntprijs!

Jullie worden ontvangen door één van onze instructeurs met een kopje koffie, thee of frisdrank. We spreken dan samen door wat we kunnen doen. Bij een sessie van een uur is het vliegtuig reeds opgestart. De ' vliegtijd ', inclusief het taxieën naar de baan, duurt dan ongeveer 40 minuten. Maar met deze ' Langer in de lucht aanbieding '  kunnen we - als julie dat leuk vinden - beginnen met de pushback van de gate en het starten van de motoren, waarna we taxieën naar de startbaan en vervolgens onze vlucht aanvangen. We kunnen dan nog geruime tijd in de lucht doorbrengen.

We kunnen ook direct opstijgen vanaf de startbaan. Dan mis je het taxiën op de luchthaven, maar daar tegenover staat dat je wat meer tijd hebt in de lucht. Van te voren nemen we de vlucht door bij de briefing en na de vlucht volgt de nabespreking, de debriefing. Na de vlucht krijgen jullie een certificaat uitgereikt dat je als piloot op de B737NG van vluchtsimulator.nl hebt gevlogen! 

Reserveer nu